Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

FACET Academy: De dag na morgen... - 12 november 2019

We staan stil bij innovaties die hele branches om zeep geholpen hebben. Dreigt zoiets ook in jouw sector? We maken gebruik van elkaars ondernemerschap in het oplossen van een ingebracht vraagstuk.Het jaarthema in 2019 is: Ondernemen zonder kaders!

 

Al jaren zingt ‘grenzeloos ondernemen’ in diverse ondernemersclubs rond. Iedere ondernemer wil graag kansen in de markt benutten. Wanneer deze kansen in het buitenland liggen is dat voor sommige ondernemers een extra uitdaging. Vaak organiseert de politiek daarbij handelsmissies: 1e bezoeken van zakenlui en politici die handelsrelaties met het buitenland proberen aan te knopen. Na een handelsmissie stuurt men dan een handelsdelegatie om de handelsbesprekingen te voeren.

 

Met het thema voor 2019 houden wij het dichter bij huis. Wij vervangen ‘grenzeloos’ door ‘zonder kaders’ waardoor het geheel veel uitdagender wordt. Vandaar ook het uitroepteken op het eind. Ondernemen wordt dan puur ondernemen: kansen vinden, een beetje buiten de lijntjes kleuren, dat gekke internet voor je laten werken waarbij nieuwe mogelijkheden ontstaan.

 

In vier bijeenkomsten van telkens 17.00 – 20.00 uur benaderen wij dit thema telkens met een andere insteek.

 

De FACET Academy in het kort 

  • aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • pakkende en effectieve bijeenkomsten op basis van een jaarthema  
  • deskundige inleiders en veel interactie
  • tijdstip: van 17.00 – 20.00 uur, locatie FACET
  • inclusief kleine maaltijd
  • wisselende avonden
  • maart, mei, oktober en november
  • maximale groepsgrootte 16 deelnemers

Het is al vaak gezegd: onze wereld verandert exponentieel en dat heeft grote gevolgen voor organisaties van ‘vandaag’. In plaats van elke dag bezig te zijn met de shit van gisteren is het waardevoller om na te denken over vandaag, morgen en overmorgen. Waarom zijn bedrijven blind voor nieuwe mogelijkheden? Waarom willen grote bedrijven zo graag nieuwe startups opkopen en hoe slagen ze erin die in recordtijd om zeep te helpen? Waarom moeten grote bedrijven altijd geholpen worden? Hoe kunnen bedrijven wendbaar worden en met succes een aanpak ontwikkelen die werkt?

 

Deze mooie vragen zijn leidend voor deze sessie. We staan stil bij innovaties die hele branches om zeep geholpen hebben. Dreigt zoiets ook in jouw sector? We maken gebruik van elkaars ondernemerschap in het oplossen van een ingebracht vraagstuk.Onderwerp:  
FACET Academy: De dag na morgen...
Datum/Locatie:  
12 november 2019
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College