Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

FACET Academy: Grenzeloze mogelijkheden via internet - 3 oktober 2019

In deze sessie doorlopen wij samen de vele mogelijkheden op basis van het nieuwe normaal waarbij u het roer in handen heeft.Het jaarthema in 2019 is: Ondernemen zonder kaders!

 

Al jaren zingt ‘grenzeloos ondernemen’ in diverse ondernemersclubs rond. Iedere ondernemer wil graag kansen in de markt benutten. Wanneer deze kansen in het buitenland liggen is dat voor sommige ondernemers een extra uitdaging. Vaak organiseert de politiek daarbij handelsmissies: 1e bezoeken van zakenlui en politici die handelsrelaties met het buitenland proberen aan te knopen. Na een handelsmissie stuurt men dan een handelsdelegatie om de handelsbesprekingen te voeren.

 

Met het thema voor 2019 houden wij het dichter bij huis. Wij vervangen ‘grenzeloos’ door ‘zonder kaders’ waardoor het geheel veel uitdagender wordt. Vandaar ook het uitroepteken op het eind. Ondernemen wordt dan puur ondernemen: kansen vinden, een beetje buiten de lijntjes kleuren, dat gekke internet voor je laten werken waarbij nieuwe mogelijkheden ontstaan.

 

In vier bijeenkomsten van telkens 17.00 – 20.00 uur benaderen wij dit thema telkens met een andere insteek.

 

De FACET Academy in het kort 

  • aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • pakkende en effectieve bijeenkomsten op basis van een jaarthema  
  • deskundige inleiders en veel interactie
  • tijdstip: van 17.00 – 20.00 uur, locatie FACET
  • inclusief kleine maaltijd
  • wisselende avonden
  • maart, mei, oktober en november
  • maximale groepsgrootte 16 deelnemers

De afgelopen jaren zijn we steeds meer digitaal geworden. Wie vandaag nog over ‘een digitale camera’ spreekt, loopt hopeloos achter. Jongeren hebben het immers gewoon over ‘een camera’. Digitaal is het nieuwe normaal. Grenzen tussen technologie en business vervagen.

 

Lange tijd was er een basisregel in het hele online-verhaal: alles draait rond de inhoud, ‘content’ is koning. Toen internet ontstond, waren de meeste bedrijven ervan overtuigd dat het volstond om de juiste inhoud te brengen. Zolang bedrijven hun klanten of prospects informatie bezorgden die eerlijk, keurig en kwaliteitsvol was, zouden ze deze revolutie wel overleven. Daarom zette het grootste deel van de bedrijven zijn bestaande gedrukte brochures gewoonweg om naar een digitaal formaat. Dat was hun website.

 

Deze basisregel is dood. Inhoud is niet langer het allerhoogste. Hoe kunnen we als bedrijf een consument beïnvloeden die zelf zijn inhoud kiest? Ieder verzet tegen social media is zinloos. Voor u als ondernemer biedt internet enorme mogelijkheden. Het nieuwe mantra is: leer en beïnvloed. Contact is koning en de gebruiker is de dictator.

 

In deze sessie doorlopen wij samen de vele mogelijkheden op basis van het nieuwe normaal waarbij u het roer in handen heeft.Onderwerp:  
FACET Academy: Grenzeloze mogelijkheden via internet
Datum/Locatie:  
3 oktober 2019
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College