Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

FACET Academy: Het Corona Canvas: zo behaal je ook je doelen in crisistijd - 21 september 2020

Elke ondernemer is ambitieus, zeker startende ondernemers. Maar hoe kanaliseer je ambities zodat het doel op een slimme manier bereikt wordt? En wat doe je wanneer de coronacrisis roet in het eten gooit?Het jaarthema in 2020 is: Duurzaam

 

Duurzaam gaat over het vermogen van een systeem om bronnen, processen, functies en productiviteit naar de toekomst toe te behouden en te garanderen. De term Duurzaamheid wordt meestal toegepast op het milieu en het klimaat. Duurzaam is evengoed van toepassing op onszelf. Duurzaam gaat over het nemen van verantwoorde beslissingen en over bewust kiezen. Het gaat over het bewustzijn van de impact van je keuzes op de korte termijn en voor de gezondheid van het totale systeem op lange termijn.

 

De Verenigde Naties hebben duurzame ontwikkelingsdoelstellingen vastgesteld als de nieuwe mondiale ontwikkelingsagenda voor 2030. Deze worden gepromoot als de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.

 

Sustainable Development Goals 

 

In twee bijeenkomsten van telkens 17.00 – 20.00 uur benaderen wij dit thema telkens met een andere insteek.

 

De FACET Academy in het kort 

 

  • aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • pakkende en effectieve bijeenkomsten op basis van een jaarthema
  • deskundige inleiders en veel interactie
  • tijdstip: van 17.00 – 20.00 uur, locatie FACET
  • inclusief kleine maaltijd
  • wisselende avonden: maandag-, dinsdag- of donderdagavond
  • maart en september
  • maximale groepsgrootte 16 deelnemers

Elke ondernemer is ambitieus, zeker startende ondernemers. Maar hoe kanaliseer je ambities zodat het doel op een slimme manier bereikt wordt? En wat doe je wanneer de coronacrisis roet in het eten gooit? Dan is hulp van experts fijn en noodzakelijk. Deze experts maken gebruik van businessmodellen. Een businessmodel beschrijft de grondgedachte van hoe een organisatie waarde creëert, levert en behoudt.

Met het Corona Canvas, oftewel een aangepaste versie van het Business Model Canvas, doorlopen wij in deze bijeenkomst op een interactieve manier een duidelijke roadmap naar succes. Je verdienmodel komt aan bod, de customer journey krijgt nieuwe stappen, je resources verschuiven. Na deze bijeenkomst ben je als ondernemer in staat om juist nu de beste beslissingen te nemen.Onderwerp:  
FACET Academy: Het Corona Canvas: zo behaal je ook je doelen in crisistijd
Datum/Locatie:  
21 september 2020
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College