Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 18 mei 2022

Performance Sharing - Hoe flexibel is jullie organisatie om succesvol te blijven in de nabije toekomst?Speciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Deze bijeenkomst staat in het teken van flexibiliteit in de breedste zin van het woord. 

 

Flexibiliteit

Wij hebben het al vaker genoemd: om in deze snelle veranderende wereld als onderneming succesvol te blijven, dient men op alle vlakken bijzonder flexibel te zijn. Veranderingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op, waarbij het tempo van de veranderingen in een onderneming zelf niet mogen achterblijven. Veel ondernemingen leggen hierdoor het loodje.

Hoe kan je nu als onderneming optimaal flexibel zijn? Hoe organiseer je dan de verschillende  werkzaamheden? Hoe trek je talenten aan? Hoe kan je die talenten vasthouden?

 

In deze bijeenkomst wisselen wij met elkaar de eigen ervaringen uit hoe je als ondernemer met deze uitdagingen kunt omgaan. Hoe kunnen wij van elkaar leren.

 

De Meeuw 

De locatie is deze keer bij De Meeuw in Oirschot. Sinds 1929 is De Meeuw een productiebedrijf, die gespecialiseerd is in toekomstbestendige modulaire huisvesting. Met hun expertise op het gebied van modulaire bouw, ontwerpen en bouwen zij gebouwen … maar dan net even anders. “Net even anders’ maakt dat hun gebouwen flexibel zijn. Ze kunnen makkelijk worden aangepast aan veranderende woon- en werkwensen en kunnen van functie veranderen als dat nodig is. Wat hun gebouwen écht uniek maakt, is het feit dat ze verplaatst kunnen worden.

Meer info: www.demeeuw.com

 

De gastheer van deze avond is Bram van Rijt, Directeur Projecten, die ook de inleiding en rondleiding verzorgd.

 

Netwerken

Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
18 mei 2022
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College