Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 23 mei 2019

Performance Sharing - Interne en externe partners



Speciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Deze bijeenkomst staat in het teken van in- en externe partners. Voor een onderneming zijn er verschillende manieren om samenwerkingsverbanden met medewerkers en met derden aan te gaan. ‘Alleen ga je snel, samen kom je verder’.

 

Met partnerships wordt een ondernemer sterker.   

 

Samenwerken is een middel om samen een bepaald doel of resultaat te behalen. Hoe groter je eigen tekortkomingen hoe groter de beweegredenen voor samenwerking. Samenwerkingsverbanden die makkelijk(er) opbreekbaar zijn sluiten beter aan bij de omstandigheden in de huidige dynamische samenleving.

 

Programma

In deze bijeenkomst gaan wij allereerst aan de slag met de context van samenwerking. Vervolgens staan wij stil bij de verschillende samenwerkingsvormen. Welke mogelijkheden zijn er met medewerkers? Wat is het verschil tussen een leverancier en een businesspartner? Met wie heb jij te maken? Wat zijn de consequenties in het samenwerken met partners? De deelnemers wisselen onderling ervaringen uit waardoor wij tot een ‘do & don’t – lijstje’ komen.

 

PIDZ

De locatie voor deze sessie is PIDZ in Eindhoven.

PIDZ is een netwerk van zorgprofessionals. Ze weten waar hun hart ligt en waar ze goed in zijn. Via PIDZ zijn ze met elkaar verbonden. En via PIDZ worden ze gevonden.

Meer info: www.pidz.nl

 

Netwerken
Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken waarbij mogelijk ook partnerships uit ontstaan.
 
Durf je tijd vrij te maken om je partnership te toetsen?

 



Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
23 mei 2019
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  




« vorige pagina
Aanmelden Performance College