Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Van de Ven Academy: Als ondernemer kies je voor vrijheid - 8 oktober 2020

Als ondernemer ben jij eigen baas. Jij bepaalt wat jij doet. Jij bepaalt wanneer jij het doet. Jij bepaalt hoe je het doet. Het jaarthema in 2020 is: Duurzaam

 

Duurzaam gaat over het vermogen van een systeem om bronnen, processen, functies en productiviteit naar de toekomst toe te behouden en te garanderen. De term Duurzaamheid wordt meestal toegepast op het milieu en het klimaat. Duurzaam is evengoed van toepassing op onszelf. Duurzaam gaat over het nemen van verantwoorde beslissingen en over bewust kiezen. Het gaat over het bewustzijn van de impact van je keuzes op de korte termijn en voor de gezondheid van het totale systeem op lange termijn.

 

De Verenigde Naties hebben duurzame ontwikkelingsdoelstellingen vastgesteld als de nieuwe mondiale ontwikkelingsagenda voor 2030. Deze worden gepromoot als de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.

 

Sustainable Development Goals 

 

In vier bijeenkomsten van telkens 17.00 – 20.00 uur benaderen wij dit thema telkens met een andere insteek.

 

De Van de Ven Academy in het kort 

 

  • aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • pakkende en effectieve bijeenkomsten op basis van een jaarthema
  • deskundige inleiders en veel interactie
  • tijdstip: van 17.00 – 20.00 uur, locatie Van de Ven
  • inclusief kleine maaltijd
  • wisselende avonden: maandag-, dinsdag- of donderdagavond
  • maart, mei, oktober en november
  • maximale groepsgrootte 16 deelnemers

Als ondernemer ben jij eigen baas. Jij bepaalt wat jij doet. Jij bepaalt wanneer jij het doet. Jij bepaalt hoe je het doet. Hoe is het dan mogelijk dat er ondernemers zijn die werkweken van 80 uur of meer maken? Dat wil toch niemand! Waar is dan je vrijheid? Door je processen te automatiseren dient het mogelijk te zijn om een werkweek van 10 uur te hebben. Dan worden je relaties met anderen pas duurzaam. Niet controle maar vertrouwen is dan belangrijk. Door de juiste ‘partners’, de juiste medewerkers levert ieder een toevoegende waarde waarmee jij met minimale inspanning de wedstrijd wint. Onmogelijk? Kom dan maar niet naar deze bijeenkomst. Daar heb jij trouwens ook geen tijd voor. Voor diegene die dit wel wenst, helpen de trainers je het juiste pad te vinden.Onderwerp:  
Van de Ven Academy: Als ondernemer kies je voor vrijheid
Datum/Locatie:  
8 oktober 2020
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College