Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Internationale presentaties

Vraagstuk

Bij het bijwonen van TEDxVeghel was een internationale organisatie verrast door de hoge kwaliteit van de sprekers. Deze organisatie vroeg of het mogelijk was dat hun top 50 van het management een training / begeleiding konden krijgen om ook dergelijke presentaties te kunnen houden. Performance College, die mede organisator van TEDxVeghel was, zou een voorstel maken.


Voorstel

Het voorstel bestond uit een uitvoerige individuele kennismaking met de top 50, waarna ieder van hen begeleid werd in de eigen praktijk. De organisatie besloot om vooraf een bedrag over te maken voor deze begeleiding, waarbij een verantwoording achteraf voor mogelijke verhoging van het noodzakelijke budget ging zorgen.

Aanpak

De persoonlijke gesprekken, die vaak 6 uur in beslag namen, werden door telkens twee adviseurs van Performance College gehouden. Op basis van deze gesprekken werd een persoonlijke doelstelling bepaald: waar ga ik welke presentatie houden.

 

Via de mail en beeldtelefonie werden bij elke presentatie aanpassingen aangebracht. De uitwerking was dat op veel internationale congressen deze organisatie zich kon presenteren door telkens op een onderscheidende manier presentaties te houden.

 

Intern ging men een ‘boekingsbureau’ opzetten, om bij te houden waar wie waarover een presentatie had gehouden.

 

Het traject kreeg twee keer een uitvoerige uitbreiding van zowel deelnemers als ook het budget.

 Aanmelden Performance College