Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Niets is leuker dan ambitieuze mensen helpen

Vraagstuk

Personen met ambities stellen hoge doelen aan zichzelf, willen zich graag ontwikkelen, hebben een keuzevrijheid nodig en beschikken over doorzettingsvermogen. Deze personen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling geeft ons een enorme kick.

 

Voorstel

Om per persoon een effectief en efficiënt voorstel te kunnen maken is er altijd een persoonlijke intake. In dit kennismakingsgesprek komt niet alleen de persoonlijke behoefte op tafel, maar wordt samen bekeken welke mogelijke scans voor nog meer helderheid zorgen. Vervolgens komt er een voorstel op maat.

 

Aanpak

Bij de aanpak op maat mag men zelf bepalen waar en wanneer de sessies van de verschillende bouwstenen (modules) plaatsvinden. De theorie krijgt daarbij een koppeling naar de praktijk van de deelnemer. Elke bouwsteen sluit de deelnemer af met een ‘bewijsvoering’: bij vaardigheden geeft de directe werkomgeving aan ons terug hoe de deelnemer die bepaalde vaardigheid toegepast heeft, bij kennis vertaalt de deelnemer deze kennis naar toepassingen in het eigen team, waardoor het team maar ook de onderneming verbetertrajecten realiseren.

 

Inmiddels hebben honderden deelnemers dergelijke trajecten doorlopen.Aanmelden Performance College