Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 27 maart 2024

Performance Sharing - PivotingSpeciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Deze bijeenkomst staat in het teken van ‘Pivoting’.

 

Pivoting

‘Pivoting’ in de context van bedrijfsstrategie verwijst naar het proces waarbij een bedrijf zijn strategie of focus aanpast om beter in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Het kan inhouden dat een bedrijf zijn producten, doelgroep, technologie of zelfs zijn gehele bedrijfsmodel herziet. Bijvoorbeeld een bedrijf dat oorspronkelijk gericht was op de productie van fysieke producten, kan besluiten te pivoteren naar een meer op software gebaseerd model. Dit kan worden gedreven door veranderende klantbehoeften, technologische vooruitgang of andere externe factoren, die door de overheid opgelegd worden.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken wij met de aanwezige ondernemers hoe ze hun bedrijven kunnen aanpassen en vernieuwen om relevant te blijven in een snel veranderende zakelijke omgeving.

 

Over Donkers Green Energy

Bij Weda Holland (www.wedaholland.nl) hebben ze pivoting toegepast. Hierdoor is Donkers Green Energy ontstaan. Bij Donkers Green Energy richten zich op het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van verwarming, koeling en zonne-energie. Ze zijn trots op hun Solar Fire Proof (SFP) platen, die een revolutionaire oplossing bieden voor het veilig gebruik van zonnepanelen. De SFP platen zijn ontworpen met brandveiligheid als topprioriteit. Ze begrijpen de bezorgdheid rondom brandincidenten bij zonnepanelensystemen en hebben daarom een geavanceerde technologie ontwikkeld om dit risico te minimaliseren. Door de SFP platen onder de lichtgewicht zonnepanelen te installeren, creëren ze een effectieve barrière tegen brandverspreiding.

Meer info: www.donkersgreenenergy.nl

 

Netwerken

Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.

 

Durf je tijd vrij te nemen om pivoting toe te passen?Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
27 maart 2024
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College