Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 21 maart 2023

Performance Sharing - Zwerm intelligentieSpeciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Deze bijeenkomst staat in het teken van ‘Zwerm intelligentie’: optimaal gebruik maken van elkaars expertise en netwerk.

 

Zwerm Intelligentie

Zwerm intelligentie ontstaat wanneer individuen niet alleen naar zichzelf luisteren, maar ook naar anderen en het geheel luisteren om daar hun inbreng op te baseren. Met het toepassen van eenvoudige regels kan elke ondernemer hieruit kracht putten. Door de gezamenlijke interacties kent een zwerm geen centrale controlerende structuur. Een positief feedbackmechanisme zorgt in een zwerm voor de beste oplossing.

 

In deze bijeenkomst reiken wij niet alleen handreikingen aan voor het opzetten van zwermen, maar doe jij meteen ervaringen op in het denken en handelen volgens de regels van een zwerm. We doen dit niet alleen op een prachtige locatie maar ook op een bijzonder leerzame plek waar zwerm intelligentie meteen in de praktijk tot zijn recht komt: bij de BOM.

 

Over BOM

Ondernemerschap is de aanjager voor verandering. Van duurzame voeding, een gezonde toekomst, klimaatneutrale energie tot de ontwikkeling van kansrijke sleuteltechnologieën. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zorgt dat start-ups die daaraan bijdragen met de juiste ondersteuning en financiering een vliegende start maken. Ook zorgen we dat bedrijven met internationaliseringsambities deze kunnen waarmaken. Jaarlijks realiseert de BOM impact samen met tientallen ondernemingen. De BOM is een uitvoeringsinstantie van de Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat.

Meer info: www.bom.nl

 

Netwerken

Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.

 

Durf je tijd vrij te nemen om onderdeel te worden van mogelijke zwermen?Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
21 maart 2023
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College