Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 27 september 2023

Voorspellen is lastig, zeker als het om de toekomst gaat. Hoe krijg je dan toch grip op die toekomst? Speciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Scenario's denken

Voorspellen is lastig, zeker als het om de toekomst gaat. Hoe krijg je dan toch grip op die toekomst? Door scenario’s te bouwen. Scenario’s doen geen voorspellingen, maar schetsen plausibele richtingen waarin de wereld zich zou kunnen ontwikkelen en waardoor je in staat bent om strategische vraagstukken te behandelen. Zo krijg je weer grip op de toekomst. Bij de ontwikkeling van scenario’s wordt sterk rekening gehouden met trendbreuken, sterk veranderende wereldbeelden en paradigmaverschuivingen. Planbureaus, zoals het Centraal Planbureau, maken actief gebruik van scenario denken. Ook ondernemingen gebruiken scenarioplanning. In deze sessie bewandel jij samen met de deelnemers de verschillende stappen van scenario’s plannen en leg je een basis voor de richting van je eigen onderneming.

 

Over I-Team Global

I-Team Global richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van high-end schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen. Variërend van schrobzuigmachines, stofzuigers, kauwgomverwijderaars, verlichtingsoplossingen, microvezelpads en alles-in-één reinigingseilanden.

Hun doel is om het hele schoonmaakproces te vereenvoudigen en het plezier in schoonmaken terug te brengen. Bij I-Team doen ze graag alles volgens hun kernwaarden, weergegeven in drie eenvoudige maar betekenisvolle woorden: Informeren, Innoveren & Inspireren.

Met als motto: changing the way you think about cleaning.

Meer info: www.i-teamglobal.com

 

Netwerken

Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.

 

Durf je tijd vrij te nemen om scenario's te plannen?Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
27 september 2023
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College