Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 9 oktober 2019

Performance Sharing - Storytelling. Welke verhalen brengen je klant in beweging? Speciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Storytelling is een belangrijk gereedschap voor contentmarketing: verhalen vertellen waar je doelgroep op zit te wachten. Maar welke verhalen brengen je klant in beweging? En welke verhalen zorgen er voor dat nieuwe talenten zich aanmelden om bij je organisatie te komen werken?

 

Goede verhalen gaan om mensen en hun behoeftes en verlangens Niet over producten en bedrijven. Organisatiegerichte verhalen hebben als primair doel iemand zo snel mogelijk door de salesfunnel heen te trekken. Dat is leuk voor even, maar op lange termijn heb je er weinig aan. Personeelsadvertenties beschrijven weliswaar een functie maar geven vaak geen goed beeld van je organisatie. Verhalen doen dat wel.

 

Om met elkaar na te gaan wat nu een verhaal een goed verhaal maakt gaan wij met elkaar aan de keukentafel staan bij KEMIE in Helmond. KEMIE maakt namelijk o.a. keukenbladen.

 

Programma

Na ontvangst vertelt Geert-Jan Engbers hoe zijn bedrijf is ontstaan en wat dit bedrijf zo speciaal maakt. Vervolgens kijken wij vanaf een balkon naar het productieproces.

 

Daarna benoemen wij interactief met elkaar de waarde van Storytelling. We reiken voorbeelden aan. Je krijgt bouwstenen aangereikt waar een verhaal aan dient te voldoen. Je houdt ook je eigen verhaal aan de keukentafel. 

 

Netwerken

Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.
 
Durf je tijd vrij te maken in andermans verhalen?Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
9 oktober 2019
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College