Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 28 september 2021

Performance Sharing - Strategie, Structuur & Cultuur. Hoe is jouw afstemming? Speciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Strategie - Structuur - Cultuur

In de zeer snelle veranderende wereld is het voor ondernemingen steeds lastiger om hiermee een scherpe afstemming te organiseren. Nog nooit is het afstemmen van een strategie (manier waarop vooraf gestelde doelen nagestreefd worden) met de structuur (taak-, verantwoordelijkheids- en bevoegdheidsverdeling) en de cultuur (gemeenschappelijke waarden en normen ) zo lastig geweest.

 

In deze bijeenkomst doorlopen wij interactief de verschillende ingrediënten van deze drie hoofdbestanddelen. Essentieel hierbij is wel om de huidige tijdsgeest daarin stevig tot uitdrukking te laten komen: het nieuwe denken en het nieuwe doen.

 

KMWE

De locatie is deze keer op de Brainport Industry Campus (BIC) bij KMWE in Eindhoven. Een inspirerende hightech omgeving in Brainport Eindhoven en uitermate passend in het thema van deze avond.

KMWE ontwerpt, bouwt en verbetert continu hightech componenten, modules en systemen op basis van precisie-engineering en machinale bewerking. Ze geloven in een innovatieve en flexibele aanpak, gebaseerd op een langetermijnvisie. Richten zich op markten met innovatieve technologieën, nauwe samenwerking en duurzame relaties. Ontzorgen klanten door verbeteringen in het complete productieproces en supply chain management te optimaliseren.

Meer info: www.kmwe.com

 

Netwerken

Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.

 

Benieuwd naar het nieuwe ondernemerschap?Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
28 september 2021
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College