Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 29 september 2022

Experience economy is meer dan het aanbieden van een experience omgeving Speciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Experience Economy

Wat is tegenwoordig succesvoller: een ‘kaal’ product of een product met ‘entertainment content’? Het uitgangspunt van experience economy is de persoonlijke ervaring van het individu, in zijn leefomgeving en zijn maatschappelijke context. De kijkrichting wordt bij experience economy gewijzigd van ‘de aanbieder staat centraal’ naar ‘de mens staat centraal’. Welke ontwerpprincipes zijn daarop van toepassing?  

Hoe kan je nu als onderneming voor je klanten belevenissen in je producten en / of diensten creëren?  

 

In deze bijeenkomst wisselen wij met elkaar de eigen ervaringen uit hoe je als ondernemer met deze uitdagingen kunt omgaan. Hoe kunnen wij van elkaar leren.

 

ASML

De locatie is deze keer bij ASML in Veldhoven. ASML is een innovatieleider in de halfgeleiderindustrie. Ze bieden chipmakers alles wat ze nodig hebben - hardware, software en services - om patronen op silicium massaal te produceren door middel van lithografie.

Meer info: www.asml.com

 

De gastheer van deze avond is Wouter van der Horst, Chief Product Owner, die ook de inleiding en rondleiding verzorgd in het Experience Center.

 

Netwerken

Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.

 

Durf je tijd vrij te nemen om op experience te gaan?Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
29 september 2022
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College