Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 25 november 2021

Performance Sharing - Duurzaamheid houdt niet op bij de eerste 4 lettersSpeciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Deze bijeenkomst staat in het teken van duurzaamheid in de breedste zin van het woord. 

 

Duurzaamheid

Bij een duurzame samenleving moeten de SDG’s (Sustainable Development Goals) of Duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties leidend zijn. De zeventien doelen moeten van de wereld in 2030 een betere plek maken. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties, waaronder Nederland.

 

 

In deze bijeenkomst wisselen wij met elkaar de eigen ervaringen uit hoe je als ondernemer met deze zeventien doelstellingen kunt omgaan. Hoe kunnen wij van elkaar leren om mee te werken aan niet alleen de volhoudbaarheid van onze planeet, maar ook de volhoudbaarheid van onze eigen onderneming.

 

Enter Next Level

De locatie is deze keer bij Enter Next Level in Uden. Enter Next Level staat voor betekenisvol bezig zijn en concrete duurzame resultaten boeken. Samen werk maken van ruimtelijke ontwikkelingen, duurzame projecten en slimme energieoplossingen. Ze gaan er altijd vol energie voor. Die vonk proberen ze ook op opdrachtgevers en samenwerkingspartners over te brengen.

Meer info: www.enternextlevel.nl

 

Netwerken
Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
25 november 2021
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College