Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Performance Sharing - 29 november 2022

Performance Sharing - BlockchainSpeciaal voor onze (ex)deelnemers & relaties zijn we gestart met Performance Sharing bijeenkomsten. Door deze bijeenkomsten blijf jij op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Deze bijeenkomst staat in het teken van Blockchain technologie in de breedste zin van het woord. 

 

Blockchain organiseren

Onze economie drijft grotendeels op wantrouwen. Wanneer we zaken doen, moeten we elkaar kunnen vertrouwen. Daarvoor hebben we geld, contracten, merken en hiërarchieën geïnnoveerd. Er is een hele vertrouwensindustrie ontstaan, denk aan: banken, advocaten, accountants, marketeers en managers. Het nadeel van deze manier van vertrouwen organiseren is dat de complexiteit onnodig toeneemt waardoor onze productiviteit daalt. Blockchain organiseren is een manier om zaken te doen, zonder dat de complexiteit en bureaucratie hoeven toe te nemen. Het heeft de belofte in zich om bijvoorbeeld geld, contracten en traditioneel management grotendeels te vervangen.  

 

In deze bijeenkomst legt Bart Coppelmans, Eigenaar van Meierij IT, de blockchain technologie uit. Vervolgens staan wij gezamenlijk stil bij het passende nieuwe managementconcept.

 

 

De locatie is deze keer bij Meierij IT in Veghel. Meierij IT ontwikkelt sinds 2011 maatwerk bedrijfssoftware en -websites voor uiteenlopende branches binnen het MKB.

Meer info: www.meierij-it.nl

 

Netwerken
Afsluitend is er een borrel en tijd voor netwerken.

 

Durf je tijd vrij te nemen om in deze disruptieve technologie te duiken?Onderwerp:  
Performance Sharing
Datum/Locatie:  
29 november 2022
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College