Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Sterk ondernemerschap - 1 juli 2019

Het POM biedt in samenwerking met Performance College een programma aan wat gericht is op de persoonlijke ontwikkelingen en vaardigheden van ondernemers.Het programma bestaat uit 9 sessies, van 17.00 uur – 20.00 uur, die op wisselende locaties plaatsvinden. De groep bestaat uit maximaal 12 ondernemers uit Veghel, Sint-Oedenrode en Schijndel, die uit verschillende branches komen.

Tijdens de interactieve bijeenkomsten oefent u diverse vaardigheden, die u daarna (eventueel onder begeleiding) toepast in uw eigen praktijk. Na een intake-gesprek wordt uw deelname bevestigd.

Voor het deelnemen aan dit traject bedraagt uw investering € 750,00 excl. BTW.

 

Indien u hierin geïnteresseerd bent of aanvullende informatie wenst, kunt u altijd contact opnemen met Arent van Dijk van het POM, maar u kunt ook de informatiebijeenkomst onder leiding van Pepijn en Frans van Rooij van Performance College bijwonen. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 juli van 18.00 uur – 19.30 uur. Locatie: Pater van den Elsenlaan 31 in Veghel.

 

Mocht u helaas verhinderd zijn, of dat uw voorkeur uitgaat naar een persoonlijk gesprek, laat het ons weten. We zorgen er voor dat er een afspraak wordt gemaakt.


Sessies:

  1. Persoonlijk profiel;
  2. Communicatieve vaardigheden;
  3. Kritisch denken, analysern en informatie kiezen;
  4. Businessmodellen;
  5. Stressbestendigheid;
  6. Coachend leidinggeven;
  7. Creativiteit;
  8. Netwerkvaardigheden;
  9. Actiestappen.

 

 Onderwerp:  
Sterk ondernemerschap
Datum/Locatie:  
1 juli 2019
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College