Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

Van de Ven Academy: Duurzaam met elkaar omgaan - 2 november 2020

Werkstress is volksvijand nummer 1. In Nederland hebben 1,3 miljoen werkende mensen last van burn-out verschijnselen. Het jaarthema in 2020 is: Duurzaam

 

Duurzaam gaat over het vermogen van een systeem om bronnen, processen, functies en productiviteit naar de toekomst toe te behouden en te garanderen. De term Duurzaamheid wordt meestal toegepast op het milieu en het klimaat. Duurzaam is evengoed van toepassing op onszelf. Duurzaam gaat over het nemen van verantwoorde beslissingen en over bewust kiezen. Het gaat over het bewustzijn van de impact van je keuzes op de korte termijn en voor de gezondheid van het totale systeem op lange termijn.

 

De Verenigde Naties hebben duurzame ontwikkelingsdoelstellingen vastgesteld als de nieuwe mondiale ontwikkelingsagenda voor 2030. Deze worden gepromoot als de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.

 

Sustainable Development Goals 

 

In vier bijeenkomsten van telkens 17.00 – 20.00 uur benaderen wij dit thema telkens met een andere insteek.

 

De Van de Ven Academy in het kort 

 

  • aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • pakkende en effectieve bijeenkomsten op basis van een jaarthema
  • deskundige inleiders en veel interactie
  • tijdstip: van 17.00 – 20.00 uur, locatie Van de Ven
  • inclusief kleine maaltijd
  • wisselende avonden: maandag-, dinsdag- of donderdagavond
  • maart, mei, oktober en november
  • maximale groepsgrootte 16 deelnemers

Werkstress is volksvijand nummer 1. In Nederland hebben 1,3 miljoen werkende mensen last van burn-out verschijnselen. Wij gaan bepaald niet duurzaam om met de energie van de mens, met onze eigen energie en die van anderen. Wij zijn na een dag werken vaak bekaf. Hoe mooi kan het zijn als iedereen in de eigen kracht functioneert waarbij het samenspel met de ander elkaar alleen maar verstevigd. De trainers helpen je te ontdekken welke talenten jij hebt, hoe jij duurzaam om kunt gaan met je eigen talenten en met de talenten van anderen. Duurzaam werken geeft een enorme versteviging aan al je relaties. De energie, die hierbij vrijkomt, kan je besteden aan activiteiten waar je nu absoluut niet aan toekomst. Wie wil dat niet?Onderwerp:  
Van de Ven Academy: Duurzaam met elkaar omgaan
Datum/Locatie:  
2 november 2020
     
Bedrijf:  
Naam:
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon: 
E-mail: 
     
Opmerkingen/aanvullingen:  


velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

  
« vorige pagina
Aanmelden Performance College