Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

1.5 Teambuilding

Er bestaan verschillende redenen waarom managers niet aan teambuilding doen. Soms beseffen zij de potentiële voordelen van het functioneren van een werkeenheid als team eenvoudig niet. In andere gevallen beschikken zij niet over de kennis en vaardigheden om van een werkgroep een team te maken of zijn zij zelfs van mening dat een team zomaar ontstaat, zonder enige inspanning. Deze module reikt je inzicht aan in enkele benaderingen van teambuilding.Inhoud:

  • Wat is een team
  • Onderstromen in een team 
  • Forming, storming, norming, performing
  • Van een groep naar een team: 10 stappen
  • Belbin teamrollen: analyse en toepassing

 

 

Wil jij ons materiaal gratis ontvangen? Klik dan op HIER


Tijdsduur: 

2 dagdelen.

 

Investering:

€ 600,- excl. BTW excl. literatuur


Het is uiteraard ook mogelijk om deze bouwsteen als een In Company traject aan te vragen.
Wil jij samen met je team zo’n traject uitwerken klik dan op HIER.

Why + How = Wow.


Mocht jij echter ook een 'time rebel' zijn, dan vindt jij waarschijnlijk ook dat een strak aanbod van opleidingen, die in een kalender geplaatst worden, niet bij hoeft te dragen aan een passend antwoord op je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke gewenste bouwsteen bepaal jij zelf de planning. Jij bepaalt je eigen snelheid in de door jou gewenste tijd. Passend bij een stip op de horizon vindt jij toch een mogelijke datum in die verre toekomst. Ik zou daar niet op wachten. Wil je nu? Klik dan op HIER.

1.5 Teambuilding

Er bestaan verschillende redenen waarom managers niet aan teambuilding doen. Soms beseffen zij de potentiële voordelen van het...

Woensdag 09 maart 2050
« vorige pagina


Aanmelden Performance College