Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

1,7 Conflict managen

De laatste dertig jaar zijn de onderwerpen conflict en conflictmanagement steeds belangrijker geworden voor managers in grote en in kleine organisaties. Gezien de aard van de veranderingen binnen organisaties die zich pogen aan te passen aan veranderingen in hun externe omgeving of proberen die voor te blijven, lijkt het onvermijdelijk dat de conflicten zullen toenemen omdat mensen het oneens zijn over de manier waarop het werk georganiseerd moet worden, wie bij de verschillende beslissingen betrokken moeten worden en welke strategieën men moet gebruiken om de doelen van de organisatie te bereiken. Conflicten over dergelijke beslissingen kunnen leiden tot betere prestaties van de organisatie.Inhoud:

  • Conflicten: definitie, stadia
  • Strategieën voor conflictmanagement: analyse en invulling van stijlen
  • Conflictgesprekken
  • Rollenspelen

 

 

Wil jij ons materiaal gratis ontvangen? Klik dan op HIER


Tijdsduur: 

2 dagdelen.

 

Investering:

€ 600,- excl. BTW excl. literatuur


Het is uiteraard ook mogelijk om deze bouwsteen als een In Company traject aan te vragen.
Wil jij samen met je team zo’n traject uitwerken klik dan op HIER.

Why + How = Wow.


Mocht jij echter ook een 'time rebel' zijn, dan vindt jij waarschijnlijk ook dat een strak aanbod van opleidingen, die in een kalender geplaatst worden, niet bij hoeft te dragen aan een passend antwoord op je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke gewenste bouwsteen bepaal jij zelf de planning. Jij bepaalt je eigen snelheid in de door jou gewenste tijd. Passend bij een stip op de horizon vindt jij toch een mogelijke datum in die verre toekomst. Ik zou daar niet op wachten. Wil je nu? Klik dan op HIER.

1.7 Conflict managen

De laatste dertig jaar zijn de onderwerpen conflict en conflictmanagement steeds belangrijker geworden voor managers in grote en...

Vrijdag 11 maart 2050
« vorige pagina


Aanmelden Performance College