Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

1.b Snellezen

We leven in een informatietijdperk waarin ongelofelijk grote hoeveelheden informatie verwerkt moeten worden. Denk je ook na hoe je hier sneller en effectiever mee om kunt gaan? Vraag je je soms af: hoe houd ik me in deze lawine van informatie staande? Vind je het moeilijk om te sorteren wat echt van belang is voor jezelf? Wil je eigenlijk sneller met meer begrip door lees- en leerstof heen gaan? Wil je leren hoe je persoonlijk effectiever kunt denken en handelen? Wil je meer ontspannen en toch beter kunnen focussen?Inhoud:

1. Leer- & leesstrategie
2. Werking geheugen
3. Geheugenmethodieken
4. Notatietechnieken
5. Leestechnieken
6. Vitaliteit 

 

 

Wil jij ons materiaal gratis ontvangen? Klik dan op HIER.  

 


Tijdsduur: 

2 dagdelen (2 x 1).

 

Investering:

€ 600,00 excl BTW


Het is uiteraard ook mogelijk om deze bouwsteen als een In Company traject aan te vragen.
Wil jij samen met je team zo’n traject uitwerken klik dan op HIER.

Why + How = Wow.


Mocht jij echter ook een 'time rebel' zijn, dan vindt jij waarschijnlijk ook dat een strak aanbod van opleidingen, die in een kalender geplaatst worden, niet bij hoeft te dragen aan een passend antwoord op je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke gewenste bouwsteen bepaal jij zelf de planning. Jij bepaalt je eigen snelheid in de door jou gewenste tijd. Passend bij een stip op de horizon vindt jij toch een mogelijke datum in die verre toekomst. Ik zou daar niet op wachten. Wil je nu? Klik dan op HIER.

1.b Snellezen

We leven in een informatietijdperk waarin ongelofelijk grote hoeveelheden informatie verwerkt moeten worden. Denk je ook na hoe...

Donderdag 20 januari 2050
« vorige pagina


Aanmelden Performance College