Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

2.a Financieel Management - externe berichtgeving (Bedrijfskundig Management)

Bedrijven worden in toenemende mate, onder druk van een verhevigde concurrentie, gedwongen effectief en efficiënt te werken. Inzicht in de wijze waarop resultaten van een organisatie worden uitgedrukt in financiële cijfers en in de manier waarop deze resultaten kunnen worden beïnvloed, is nodig voor elke leidinggevende of stafmedewerker die wordt geconfronteerd met aspecten van financiële planning, budgettering, investeringen, financiering en kosten- en opbrengstencalculaties. Financieel management kent twee aparte modules: externe berichtgeving en interne berichtgeving.



Inhoud:

  • Balans, resultatenrekening, kasstroomoverzichten
  • Financiering van de onderneming
  • Financiële ratio’s

 

 

Wil jij ons materiaal gratis ontvangen? Klik dan op HIER


Tijdsduur: 

3 dagdelen (3 x 1).

 

Investering:

€ 900,- excl. BTW excl. literatuur


Het is uiteraard ook mogelijk om deze bouwsteen als een In Company traject aan te vragen.
Wil jij samen met je team zo’n traject uitwerken klik dan op HIER.

Why + How = Wow.


Mocht jij echter ook een 'time rebel' zijn, dan vindt jij waarschijnlijk ook dat een strak aanbod van opleidingen, die in een kalender geplaatst worden, niet bij hoeft te dragen aan een passend antwoord op je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke gewenste bouwsteen bepaal jij zelf de planning. Jij bepaalt je eigen snelheid in de door jou gewenste tijd. Passend bij een stip op de horizon vindt jij toch een mogelijke datum in die verre toekomst. Ik zou daar niet op wachten. Wil je nu? Klik dan op HIER.

2.a Financieel Management - externe berichtgeving (Bedrijfskundig Management)

Bedrijven worden in toenemende mate, onder druk van een verhevigde concurrentie, gedwongen effectief en efficiënt te werken. Inzicht...

Vrijdag 01 april 2050




« vorige pagina


Aanmelden Performance College