Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

3.5 Productief werken

Productiviteit is een essentiële maatstaf voor de effectiviteit van een individu, groep, organisatie of maatschappij. De aard van organisaties en de concurrerende omgeving waarin zij functioneren, heeft een hoge productiviteit en een superieure prestatie op alle niveaus van de onderneming noodzakelijk gemaakt. In deze module onderzoek je diverse visies op welke factoren bijdragen aan een hoge prestatie van individuen.Inhoud:

  • Kenmerken van een toppresteerder
  • Bevoegdheid geven: de sleutel tot productief werken
  • Optimaliseren van individuele prestaties
  • Zelfmanagement (gebaseerd op o.a. Stephen Covey)

 

 

Wil jij ons materiaal gratis ontvangen? Klik dan op HIER


Tijdsduur: 

1 dagdeel.

 

Investering:

€ 210,- excl. BTW


Het is uiteraard ook mogelijk om deze bouwsteen als een In Company traject aan te vragen.
Wil jij samen met je team zo’n traject uitwerken klik dan op HIER.

Why + How = Wow.


Mocht jij echter ook een 'time rebel' zijn, dan vindt jij waarschijnlijk ook dat een strak aanbod van opleidingen, die in een kalender geplaatst worden, niet bij hoeft te dragen aan een passend antwoord op je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke gewenste bouwsteen bepaal jij zelf de planning. Jij bepaalt je eigen snelheid in de door jou gewenste tijd. Passend bij een stip op de horizon vindt jij toch een mogelijke datum in die verre toekomst. Ik zou daar niet op wachten. Wil je nu? Klik dan op HIER.

3.5 Productief werken

Productiviteit is een essentiële maatstaf voor de effectiviteit van een individu, groep, organisatie of maatschappij. De aard van...

Woensdag 17 augustus 2050
« vorige pagina


Aanmelden Performance College