Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

3.b Strategische Marketing

Met deze leergang breng jij je marketingkennis op een hoog niveau en raak je vertrouwd met strategische marketingplanning. Tijdens de gehele leergang wordt jij door jouw persoonlijke coach wekelijks via de e-mail begeleid in je ontwikkelroute.

De leergang bestaat uit drie theoretische modules:
- module 1: strategisch denken
- module 2: analyses / modellen
- module 3: strategische ontwikkeling. 

In het praktijk gedeelte werk je stapsgewijs toe naar een gedetailleerd strategisch marketingplan voor jouw eigen organisatie. 

Jij houdt een oefenpresentatie voor een team van professionals van Performance College en voor afvaardiging van de directie van jouw eigen organisatie.

 

 

Wil jij ons materiaal gratis ontvangen? Klik dan op HIER


Investering:
Totaal: 5 dagdelen; de doorlooptijd bedraagt 16 weken
Collegegeld: € 1.250,00 excl. BTW
Verplichte literatuur: € 500,00 (inschatting)

Praktijk gedeelte:
Met behulp van twee zeer ervaren coaches worden de eisen en de opzet van de scriptie besproken en wordt ingegaan op de "doen" en "niet doen" bij het opstellen van een strategisch marketingplan. In overleg worden 5 begeleidingsmomenten bepaald.
Voor een team van de professionals van Performance College en een afvaardiging van de directie van je eigen organisatie houd je een oefenpresentatie.

Investering: € 1.000,00 excl. BTW


Het is uiteraard ook mogelijk om deze bouwsteen als een In Company traject aan te vragen.
Wil jij samen met je team zo’n traject uitwerken klik dan op HIER.

Why + How = Wow.


Mocht jij echter ook een 'time rebel' zijn, dan vindt jij waarschijnlijk ook dat een strak aanbod van opleidingen, die in een kalender geplaatst worden, niet bij hoeft te dragen aan een passend antwoord op je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke gewenste bouwsteen bepaal jij zelf de planning. Jij bepaalt je eigen snelheid in de door jou gewenste tijd. Passend bij een stip op de horizon vindt jij toch een mogelijke datum in die verre toekomst. Ik zou daar niet op wachten.

3.b Strategische Marketing

Met deze leergang breng jij je marketingkennis op een hoog niveau en raak je vertrouwd met strategische marketingplanning. 

...
Dinsdag 05 juli 2050


« vorige pagina


Aanmelden Performance College