Facebook LikedIn LikedIn Blog Blog

4.b Afsluiting / begeleiding (Bedrijfskundig Management)

Om voor het diploma Bedrijfskundig Management van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland in aanmerking te komen, dien je te voldoen aan een aantal inhoudelijke eisen.Jij hebt een voldoende resultaat behaald voor praktijkopdrachten behorend bij de volgende modules:

  • Introductie algemeen
  • Organisatiekunde
  • HRM
  • Financieel Management
  • Kwaliteit van Organisaties
  • Marketing
  • Verandermanagement

 

De presentatie van jouw persoonlijk verbeterplan, gebaseerd op jouw persoonlijke leerroute, ondersteund door minimaal vijf coachingsgesprekken. Je leerroute dient daarbij minimaal drie persoonlijke modules te omvatten:

Met een afstudeergroep heb je vorm en inhoud gegeven aan een organisatieadviesopdracht. Deze opdracht wordt geformuleerd door een afstudeercliënt, naar wie je afstudeergroep zelf op zoek gaat, en dient van een stevig bedrijfskundig gehalte te zijn.


Tijdsduur: 

4 dagdelen.

 

Investering:

€ 1.200,- excl. BTW + Stichting Post HBO kosten


Het is uiteraard ook mogelijk om deze bouwsteen als een In Company traject aan te vragen.
Wil jij samen met je team zo’n traject uitwerken klik dan op HIER.

Why + How = Wow.


Mocht jij echter ook een 'time rebel' zijn, dan vindt jij waarschijnlijk ook dat een strak aanbod van opleidingen, die in een kalender geplaatst worden, niet bij hoeft te dragen aan een passend antwoord op je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke gewenste bouwsteen bepaal jij zelf de planning. Jij bepaalt je eigen snelheid in de door jou gewenste tijd. Passend bij een stip op de horizon vindt jij toch een mogelijke datum in die verre toekomst. Ik zou daar niet op wachten. Wil je nu? Klik dan op HIER.

4.b Afsluiting / begeleiding (Bedrijfskundig Management)

Om voor het diploma Bedrijfskundig Management van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland in aanmerking te komen,...

Maandag 19 december 2050
« vorige pagina


Aanmelden Performance College